Utförande av tjänst

Efter Inspektionen: Hur vi utför tjänsten med åtgärdsplan och kostnadsförslag

När du står inför ett skadedjursproblem vill du ha ett team vid din sida som inte bara har expertkunskap, utan också förstår dina bekymmer och behov. Som professionella skadedjurstekniker vet vi att varje situation är unik, och vi strävar alltid efter att ge varje kund en personlig och anpassad upplevelse.

Efter att ha genomfört en noggrann inspektion av din fastighet och identifierat skadedjursproblemet, går vi vidare till nästa viktiga steg: att utföra tjänsten baserat på den upprättade åtgärdsplanen och det tillhörande kostnadsförslaget. Men hur går denna process till?

 • Godkännande av åtgärdsplan och kostnadsförslag
  Innan något arbete påbörjas ser vi till att du är helt bekväm med planen framåt. Vi förklarar varje steg i åtgärdsplanen och besvarar alla dina frågor. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg genom hela processen.
 • Förberedelse
  Med åtgärdsplanen i hand förbereder vårt team alla nödvändiga verktyg och utrustning. Varje detalj räknas, och vi ser till att allt är perfekt förberett för att ge bästa möjliga resultat.
 • Utförande av behandling
  När allt är på plats börjar behandlingen. Vi arbetar noggrant och metodiskt, alltid med ditt bästa i åtanke. Vår erfarenhet som skadedjurstekniker gör att vi kan anpassa oss snabbt till oväntade situationer och se till att jobbet blir gjort rätt.
Icon

Inspektion

Här fastslår vi orsaken till skadedjursproblematiken och tar fram en åtgärdsplan för hur du kan bli bli av med skadedjuren en gång för alla.
Icon

Avdöda skadedjur

Med en tydlig överblick över situationen kan vi effektivt avdöda skadedjuren samtidigt som vi tar hänsyn till ditt hem eller din verksamhet.
Icon

Skydd för privatpersoner & företag

Vi erbjuder skräddarsydda skadedjurslösningar för både företag och privatpersoner, alltid med högsta professionalism och engagemang.
Icon

Rådgivning

Under processens gång får du även tips och råd kring situationen för att du ska kunna bibehålla en skadedjursfri miljö även när vi inte är på plats.
 • Efterföljande åtgärder
  Efter den initiala behandlingen rekommenderar vi ofta förebyggande åtgärder. Detta kan inkludera att täta sprickor, montera nät eller ge råd om förvaring av mat. Vi delar gärna med oss av våra bästa tips och tricks för att hålla skadedjuren borta!
 • Uppföljning enligt överenskommelse
  Efter behandlingen kommer vi, vid överenskommelse, att följa upp med dig. Vi vill alltid försäkra oss om att du är nöjd med resultatet och att inga nya problem har uppstått.
 • Kundens feedback
  Ditt omdöme är guld värt för oss. Vi strävar efter ständig förbättring och din feedback hjälper oss att bli ännu bättre på vårt jobb.

Ditt val av skadedjursbekämpare

Att samarbeta med oss innebär inte bara att du får experter på skadedjursbekämpning, utan också ett team som genuint bryr sig om ditt välbefinnande. Vi är här för att hjälpa, vägleda och stötta dig genom hela processen, och vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en skadedjursfri miljö.