I behov av råttbekämpning? Kontakta oss direkt!

  Vad du kan förvänta av Begone's råttbekämpning

  Mindre Kostnader
  Mindre servicetid
  Mer effektivitet

  Vår målsättning är att kunna leverera effektivare råttbekämpning till lägre pris. Begone's elektriska råttfällor låter oss göra detta.

  Varje dödad råtta rapporteras in i realtid för att vi lätt skall kunna följa aktiviteten i området. Vid ökad aktivitet kan även andra bekämpningsmetoder användas för att sedan låta den elektriska råttfällan arbeta för att bibehålla en låg population av råttor.

  Allt för att minska mängden handpåläggningar och ökade kostnader för våra kunder.

  Spara pengar

  Slipp betala för att skadedjursbekämpare skall titta till betesstationer utan aktivitet

  Minimera handpåläggningen av servicepersonal

  Den elektriska råttfällan kräver inte mer än ett årligt servicebesök samtidigt som skadedjursteknikern följer råttaktiviteten i ditt område i realtid

  Effektiva besök

  Vi ser till att alla besök spelar roll. I händelse av större råttangrepp åker vi självklart ut och kompletterar bekämpningen med den lösningen som passar bäst i situationen

  Rapportering

  Varje månad genereras tydliga rapporter över din råttbekämpning
  Skadedjursbekämpning i Stockholm
  vill du höra mer om skadedjursbekämpning

  Vill du höra mer?

  icon 3
  icon 3
  Elektrisk musfälla

  Spara

  30-50% billigare än våra konkurrenter
  Varför du skall välja oss

  Miljövänlig & Giftfri Råttbekämpning

  Så här kan du spara pengar och på miljön samtidigt

  Idag är praxis att beta råttfällor/betesstationer med giftfria attrapper som vid tecken på aktivitet byts ut till råttgift. Även om detta är bra innebär det också att du många gånger betalar pengar för att någon lägger sin arbetstid på att inspektera råttfällor utan att egentligen behöva göra något.

  Med elektriska råttfällor från Begone slipper du detta. Våra elektriska råttfällor är lika effektiva som betestationer med råttgift och går att följa i realtid. Våra kunder sparar i genomsnitt 30-50% av kostnaderna för råttbekämpning när det byter från en större aktör till oss. Samtidigt som rapporteringen sker per automatik precis så ofta som du vill ha den.

  Varför betala för något som till stor del kan sköta sig själv? Och i de fallen våra elektroniska råttfällor behöver kompletteras med råttgift så ser vi detta i realtid och snabbt hand om problemet. Du som kund kan alltid vara trygg i att Begone tar hand om dina råttproblem från start till slut.
  Elektriska Råttfällor från Begone lämpar sig utmärkt för användning av:

  • Privatpersoner & Verksamheter
  • BRF:er
  • Restaranger
  • Fastighetsförvaltare
  • Bönder/Hästgårdar
  • Förskolor/Skolor
  • Hotell/Motell och annan boendeverksamhet
  Omdömmen

  Såhär säger våra kunder om oss

  manlig kund begone skadedjurssanering
  kvinnlig kund begone skadedjurssanering
  Bekämpning av råttor i anslutning till uteplats

  Mathias Karlsson

  Upplands Väsby
  Sanering av svartmyror

  Siv Johnsson

  Huddinge
  BeGone.se

  BeGone.se

  Hos oss får du snabb, kostnadseffektiv hjälp och personlig service. Slipp orimligt långa handläggningstider, opersonlig service och att vara en i mängden.

  Vi utför professionell och kostnadseffektiv råttbekämpning i: Stockholm, Huddinge, Nacka, Södertälje, Botkyrka, Haninge, Solna, Järfälla, Sollentuna, Täby, Norrtälje, Lidingö, Tyresö, Sigtuna, Upplands Väsby, Österåker, Sundbyberg, Värmdö, Danderyd, Vallentuna, Nynäshamn, Ekerö, Upplands-Bro, Salem, Vaxholm och Nykvarn.